Trassel 3D

Såg Den nya Disney filmen Trassel med lillasyster.

En härlig film och en perfekt blandning av gammal Disney saga och ny 3D film. Miljön i filmen är mycket vacker, speciellt senen med lyktorna och animationen är bra gjord. Det som är lite tråkigt dock är att det är exakt samma animationsstil som de senaste 3D Disneyfilmerna. Bolt eller gamla gubben från Upp skulle kunna poppa upp och det skulle inte se konstigt ut, därför känns den lite som en i mängden.

Karaktärerna är härliga och storyn är bra och rullar på. Filmen känns kortare än sina 1h 40m, vilket är ett tecken på en bra film. Musiken och sångerna är bra men en bra bit ifrån 90-talets standard. Den bästa musiken är flöjtspelet i staden och bästa sången är "Mamma vet bäst". Filmens komik är rolig för både stora och små. 

Om du ska se den på bio kan jag rekommendera att se den i 3D. Det negativa med 3D är att ibland när filmkameran rör på sig så blir bilden lite suddig men det händer kanske bara 2-3 gånger. Men det är ingen irriterande 3D där du får en massa svärd framför näsan utan effekten blir att filmduken får ett större djup i sig, vilket är värt att se.

Av mig får den betyget  8,5/10


Bye, bye.

Kommentarer
Postat av: LIENE

sv: hehe, okej, tråkigt, men man gillar ju oftast mer det som man inte får för ofta:)

2011-02-06 @ 08:50:41
URL: http://lienes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


bloglovin
Trackback