Verkligheten är en annan värld
Det ligger en del sanning i denna.
Gjord av: Tenshi-no-Hikari


Poncho


Jag gillar min nya poncho från HM. Den är riktigt mysig. Vi har super fint väder här, så nu ska jag sitta ute och plugga tills jag börja frysa hehe. Men först ska jag fika med resten av familjen som just kommit hem från Vellingeblomman, man tackar ju inte nej till fika.

Bye, bye

Naturfenomen


Kommer ihåg när denna vackra sol och skugga befann sig utanför vårt fönster. Sprang runt ett bra tag som en mentalsjuk gris på rymmen och leta efter kameran. Såklart så kunde jag ju inte hitta den så det fick bli en snabb iPhone bild för just efter denna bilden försvann ljuset in i skugga... Vilka bilder det kunde ha blivit...

Önskar en underbar fredag till alla underbara läsare :D

Jacek Yerka

Dags från en ny häftig inspirationskälla. Jacek Yerka, en grym surrealist från Polen! Han fattade snabbt att höga hus ger mer plats på marken^^. Jag gillar starkt hans stil på husen.

Därför är jag inte troende

Hur fick Adam och Evas söner barn?Hahaha den enda kvinnan som fanns då var ju Eva... 0_o
Ju mer ingående man sätter sig in i religioner ju mer sjuka grejer hittar man, vissa sjukare än andra. Dock så verkar den här prästen inte så smidigt tänkande. Han kunde ju sagt att dom helt enkelt inte nämnde döttrarna eftersom dom inte ansågs vara lika viktiga, det är ju ändå ganska vanligt i Biblen. Fast det skulle ju ändå vara att hitta på egen fakta...

Nej, religion innebär för många problem tycker jag. Jag klarar mig fin fint utan den.

Skissning

Hej alla goa och glada! Har skissat lite idag, (sorry för två ganska skisslika inlägg på rad) här är en del av det. Inspirerad av bilden "längst ner", brukar inte gilla att rita av exakt som orginalet (brukar inte bli så ändå^^) så gjorde några ändringar. Bl a ville jag göra flätan längre och då jag inte är någon fän av svärdet eller volleybolltuttarna skippade jag dem. Ska såklart färglägga den sen.

 

Köppte nya Promarker/Copic färger idag då några av mina väl användna tagit slut.  Det sved en aning i plonkan. I alla fall, ha en underbar fortsättning på dagen!

 


Luvmannen

När jag höll på och rensa min dator idag hittade jag den här gammla bilden. Gjord för 5 år sedan hehe men jag diggar den fortfarande.


Pray for Japan

 

Skalvet som igår skapade sen förödande tsunamivågen som välde in över Japans östkust mätte 8,9 på richterskalan, alltså 8000 ggr kraftigare än jordbävlingen i Wellington, Nya Zeeland.  Det är det största skalvet i modern tid. Tusentals människor har dött och ännu fler är skadade. Idag exploderade också delar av ett kärnkraftverk till följd av jordbävlingen. Lyckligtvist är det kärnkraftverket mycket modernare än Kernobyl så den radioaktiva strålningen till följd av explosionen beräknas vara mycket låg och ofarlig för människan (enligt BBC för några minuter sen).

 

Det är få stunder man känner sig så här hjälplös och liten som människa.

Mina tankar kommer vara hos Japan idag!

 

Bild tagen av matthewpoland.

 


Ett par skor

Dagens väderresumé so far: Först var det soligt och fint, molnligt, soligt och fint, sen börja det regna, regnet övergick i snö, sen blev det soligt och fint igen...

Jag vill bara ha värme! Så att jag kan köpa mig ett par fina skor.

 

Bild av PixelandHank. Rosetterna går att köpa här.


Top of the world

Har entligen gjort en bild med bakgrund! Men över tre färger jag använde började ta slut (nooooOOoo) så den blev rätt klumpigt färglagd, stackars himmel. Men har inte lagt ut något eget på länge och är nöjd med konceptet.


John Bauer

Har alltid gillat John Bauers magiska verk. Synd att han dog vid bara 36 års ålder. En smått ironisk död, när han och hans familj skulle flytta tyckte dom det skulle vara för riskabelt att åka tåg så de tog färjan över Vättern, som sjönk. Men vem skulle inte vilja ha hans skills?Jag är lite sneaky

Ursäkta svengelskan. Köpte nämligen en anteckningsbok som jag spanat in sen tidigare på bokrean. Boken var nedsatt från 159kr till 79kr, alltså med halva priset. Men i kassan drog dem av halva priset på reapriset, vilket jag klart uppfattade men medvetet inte sa nånting om. Så behövde bara betala 39kr! Blev glad för det var en sak jag tänkt att jag egentligen inte behövde men köpte ändå.

Jag undrar också om jag hade påpekat det felakiga priset ifall jag haft en bätter ekonomi eller om jag helt enkelt har en sneaky personlighet. Vad hade du gjort?


Tidernas sämsta sång?

Jag har varit väldigt dålig med uppdateringen på senaste tiden. Har haft fullt upp. Men nu är jag tillbaks in action!

Jag har letat efter den här sången. Kommer ihåg att jag hade min första "OMG denna låten suger!" upplevelse när jag såg den på Eurovision finalen år 2002. Jag var bara 11 år gammal men kan lugnt säga att jag hade rätt.Vilken tycker du är tidernas sämsta sång?