Behöver en ny laptop...

Igår så slutade min laptops skärmljus att funka. Tror det var nånting inuti som bara gick sönder helt enkelt för plötsligt så lät det "klonk,klonk.. Klonk, klonk" från fläkten. Trodde det var dam som kommit in och störde så skruva upp den och tog bort damm (dock hade inget fastnat i fläkten) men hittade samtidigt två metall/plastbitar från någonting som gått sönder. Nån timma senare så slutade skärmlampan att lysa.

Kortfattat de orsaker till varför jag behöver en ny laptop:

1. Den kan inte läsa CD/DVD skivor längre.
2. Sladden måste vara ikopplad hela tiden för batteriet är kasst.
3. Skärmljuset har slutat funka så man måste rikta en stark lampa mot den för att kunna se.
4. Den är ändå lite över 4 år gammal.

Fan, fan, fan, fan varför! Nu måste jag spara ihop ännu mer pengar.

Ah ja, bjuder på denna bild tagen av mig.


Brave
Concept art till Disney/Pixars kommande film "Brave" som tidigare kallades "The Bear and the Bow". Ser verkligen fram emot den här filmen, Pixar gör ju riktigt bra filmer (Toy Story, Hitta Nemo, Upp, m.m).

Den ska utspela sig i medeltida Skottland och handla om (anti)prinsessan Merida som genom ett dåligt beslut sätter riket och sin mors liv i fara, vilket hon sedan försöker att rätta till.

Bad, bad updating...

 

Ledsen över senaste tidens frånvaro. Men om Real Life kallar så måste man igga cyberspace.

 

Är dock tillbaks nu och kommer uppdatera när jag har lust. Kanske kommer börja blogga mer seriöst till sommaren. Men vi får se vad livet har att ge, oftast har man ju ingen aning och saker blir sällan som man tänkt eller vill at de ska bli. Eller det känns så nu i alla fall.

 

Biebie